Nyhedsbrev Børnehuset
Mandag, 11 November 2013 00:00

Nyhedsbrev november

I børnehaven har vi fået to nye børn Samuel på knap 3 og Simon på 5 år, velkommen til dem og deres familier.

I børnehaven har vi holdt forældre samtaler. Vi synes, det har været nogle gode snakke vi havde omkring jeres børn. Det er dejligt, at i forældre er så åbne overfor, at samarbejde med os om jeres børn, så de vi alle kan gøre det bedst mulige for dem.

Husk sfo forældre, at hvis nogle af jer ønsker en samtale, så kom endelig, vi vil gerne snakke med jer om jeres børn. Vi kommer selvfølgelig, hvis vi synes der er grund til det.

De sidste uger i november laver vi julegaver både i børnehaven og sfoen, så bank på hvis døren er lukket. Måske er der noget fremme som I ikke skal se.

Vi er kommet godt i gang med fri for mobberi. Børnene går meget op i det og er deltagende på hver deres måde. Vi har introduceret massage for dem, det var lidt grænse overskridende for nogen og svært for de små, men alle var med.
Tak for den store opbakning til vores forældremøde og fordi I har taget, så godt i mod vores nye tiltag. Vi har brug for jeres opbakning hjemmefra.

Husk Fri for mobberi har blandt andet følgende tips til jer forældrene (det er lige meget om man har små eller store børn):
• Sørg for at opmuntre dit barn, til at indgå legeaftaler på kryds og tværs i børnegruppen.
• Tal ikke dårligt om de andre børn – eller deres forældre.
• Sørg for at opmuntre dit barn til at forsvare kammerater der ikke kan forsvare sig selv.
• Vær åben og positiv når andre forældre fortæller om deres barns problemer.

I sfoen har det været en stor succes, at holde wellness dage. Både piger og drenge har gået meget op i det. Vi bliver vidst nød til at gentage det, for drengene var skuffede over der ikke var neglelak til dem

Vi arbejder på, at få lys ved parkerings pladsen, det er der kun nogle morgner. Det skulle gerne blive lavet snart, så der altid er lys, når det er mørkt.

Hvis I har en besked til os omkring jeres børn, må I gerne sms. Det er ikke altid vi svarer med det samme. Vi har altid mobilen ved os, så vi ser alle beskeder. Vi svarer når vi har tid.

Vi vil gerne, at I hjælper Jeres barn med at rydde op inden det tager hjem også i garderoben, så støvler m.m. er på rummet.

Husk tilmelding til bedsteforældredag og at vi holder forældrekaffe for alle børn, forældre og søskende i Børnehuset den 6/12 fra kl 14 -16.